Tupperware producten

WAT IS TUPPERWARE?

WE LEGGEN HET GRAAG UIT

Tupperware bestaat nu ruim 70 jaar en is wereldwijd beroemd, door de goede kwaliteit plastic bakjes. Door middel van workshops bij mensen thuis of op locatie geven wij uitleg over verschillende producten van Tupperware. Tupperware is constant in ontwikkelingen, zo kunt u tegenwoordig heel makkelijk uw maaltijd in de magnetron klaar maken. Sinds 1 maart 2021 is Tupperware helaas gestopt in Nederland en worden er geen workshops meer gehouden.

WINKEL OP DE BAZAAR IN BEVERWIJK

ELKE ZATERDAG EN ZONDAG

Onze winkel op De Bazaar in Beverwijk bestaat uit Tupperware producten en onze sieradenlijn van Zeenat's Bijouterie. Elke zaterdag en zondag zijn wij geopend en kunt u gerust langskomen om onze collectie te bekijken of uw bestelling te plaatsen.

Wij zijn elke zaterdag en zondag geopend van 10:00 - 18:00 uur. De Bazaar is ook geopend op alle nationale feestdagen.

TUPPERWARE

GEEN WORKSHOPS MEER IN NEDERLAND

Zoals u wellicht heeft vernomen is Tupperware NL gestopt met het leveren en houden van workshops. Gelukkig is het nog steeds mogelijk om samen te werken met Tupperware België en Tupperware Duitsland. Wij kunnen dus op bestelling alles leveren wat er in België en Duitsland wordt verkocht.

Het geven van workshops is op dit moment helaas nog niet mogelijk, dit geldt ook voor de gastvrouw cadeaus. Losse producten bestellen vanuit de catalogus en maand/week folder bestellen is wel mogelijk.

GEEN WORKSHOP MEER

MAAR WEL UITLEG

Wilt u kennis maken met Tupperware en of kent u het product al en wilt u graag de nieuwe collectie zien, dan kunt u het beste bij mij langskomen in mijn winkel in Beverwijk.

Voorheen kwamen wij als consulente bij de klant thuis om het product uit te leggen en te demonstreren. Nu is het helaas niet meer mogelijk omdat Tupperware in Nederland (NL) is gestopt met het geven van workshops.

Wilt u wel graag kennis maken met de nieuwste Tupperware producten? Tupperware heeft van Bewaarbakjes tot bakjes voor in de Magnetron en of Oven.  Neem contact met ons op via het contactformulier, nadat u het formulier volledig heeft ingevuld zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen.

Tupperware producten

TUPPERWARE

KOPEN OF BESTELLEN

Weet u al wat u wilt, dan kunt via Tupperware op verschillende manieren aanschaffen. U kunt langskomen op De Bazaar en het product eerst zien. Nadat u uitleg heeft gekregen kunt u zelf beslissen of u het product wilt aanschaffen. U kunt ook online via mijn webshop Tupperware kopen.

U kunt uw bestelling ook door middel van het contactformulier aangeven wat u precies wilt bestellen. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om uw bestelling met u door te nemen.

Losse onderdelen bestellen?

Deksel of iets anders kwijt van uw bakje of schaaltje? Deze producten kunt u ook bij mij bestellen. Stuur mij gerust een email of vul het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Tupperware onderhoud

Wilt u tips en meer informatie over de onderhoud van Tupperware producten?

Soms zit je met vragen hoe je iets schoon kunt krijgen of hoe je een product het handigst kan gebruiken. Speciaal voor de liefhebbers van Tupperware hebben wij hier een pagina voor gemaakt. Er komen regelmatig tips bij, dus houdt deze pagina goed in de gaten.

TurboChef1-scaled-1.jpg
BPA vrij

Tupperware duurzaamheid

Onze producten maken het leven van onze klanten gemakkelijker en helpen hen tijd te besparen, voedsel langer te bewaren en snel, gemakkelijk en gezond te koken. Als een verantwoordelijke en klantgerichte onderneming zien wij er nauwlettend op toe dat bij de vervaardiging van onze producten onberispelijke grondstoffen van hoge kwaliteit worden gebruikt. Uiteraard voldoen wij aan alle nationale en Europese voorschriften inzake kunststoffen en kunnen je verzekeren dat al onze producten die verkocht worden geen gevaarlijke hormoonverstorende stoffen bevatten en BPA-vrij zijn. Al onze producten en de materialen die gebruikt worden, worden streng gecontroleerd door de Europese autoriteiten. Dit wilt dus ook zeggen dat we enkel producten verkopen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Zeer oude Tupperware-producten kunnen BPA bevatten maar deze werden altijd, ongeacht de datum van productie, streng gecontroleerd en geproduceerd met een veel lagere waarde (minstens 10 keer lager) dan de Europese normen als veilig voorschreven. Dit garandeert de kwaliteit en veiligheid van onze producten.