Reviews

Het verkrijgen en geven van Reviews zijn belangrijk voor jullie als klant maar ook voor ons als webwinkel. Klanten die op zoek zijn naar Tupperware willen natuurlijk weten of een webwinkel betrouwbaar is en wil daarom eerst ervaringen lezen van anderen.

Waarom zijn reviews belangrijk?

Reviews zijn belangrijk voor een webwinkel en ook voor de consument. Als een consument op zoek is naar een product die hij of zij via een webwinkel wilt aanschaffen dan is dat heel lastig om te oordelen of een webwinkel betrouwbaar is en of wel goed spul verkoop. Door een beoordeling/review te plaatsen kunnen consumenten een goede keuze maken.

Reviews plaatsen op Google bedrijfspagina

Review plaatsen:

Bent u blij met uw aankoop en wilt u, uw ervaring met andere delen? Plaats dan een review op onze bedrijfspagina van Google. De meeste mensen gaan eerst naar Google om een zoekopdracht uit te voeren. Zodra ze Tupperware kopen invullen zien ze onze bedrijfspagina aan de rechterkant.

Wilt u ons en de klanten een handje helpen met een keuze te maken voor een aankoop? Plaats dan een review op onze bedrijfspagina doormiddel van onderstaand link.