Retourneren

Heb je een aankoop gedaan en ben je toch niet tevreden over je product. Of wil je je product ruilen, dan is dat altijd mogelijk. Hierbij de voorwaarden en afspraken die gelden voor een retourzending, wat ook wel zichttermijn wordt genoemd.

 

 1. Een retourzending dient eerst aangevraagd te worden via onze retourformulier op deze pagina.
 2. Je kunt het artikel retourneren of ruilen tot 14 dagen ná ontvangst van je bestelling.
 3. Kopie van de pakbon bijvoegen en aangeven wat de reden is van retourneren of dat je wilt ruilen voor een ander artikel.
 4. Bij een gedeeltelijke retourzending komt de verzendkosten te vervallen en vindt daarop geen restitutie plaats.
 5. Wij adviseren het pakket te versturen met ‘PostNL handtekening voor ontvangst’, zodat duidelijk is wie het pakket ontvangen heeft en wanneer. De prijsindicatie van deze retourzending is ongeveer €7,25.
 6. De retourzending is voor eigen risico en eigen rekening. Eigen risico houdt in dat Tupperware kopen niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van de retour gestuurde artikelen.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tupperwarekopen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Producten ruilen

 • Voor ruilen geldt dezelfde procedure als retourneren (zie bovenstaande voorwaarden).
 • Wil je een product ruilen en heb je het product al teruggestuurd, dan sturen wij je een mail voor een nieuwe bestelling. Omdat je het product wilt ruilen hoef je uiteraard niet het product nog een keer te betalen. Je krijgt hier een kortingscode voor om je bestelling te plaatsen. De verzendkosten dien je echter wel te betalen.

Retourzending ontvangen

 • Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen, sturen wij je een e-mail ter bevestiging. Dit is meestal binnen 7 dagen.

Terugbetaling

 • De terugbetaling vindt plaats op het moment dat wij de retourzending hebben ontvangen.
 • Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen en hebben beoordeeld zal de terugbetaling binnen 14 dagen plaatsvinden.
 • Bij een gedeeltelijke retourzending vindt er voor de verzendkosten geen restitutie. En ontvang je dus alleen restitutie op de producten die je retourneert.
 • Bij een volledige retourzending ontvang je het volledige orderbedrag op dezelfde manier teruggestort worden waarop je betaald hebt.

Retourzending aanvragen

Vraag je retourzending aan door middel van dit formulier. Na het invullen van het formulier ontvang je direct een kopie van je aanvraag. Zodra wij jou aanvraag hebben ontvangen zullen wij deze in behandeling nemen en binnen 24 uur ontvang je een bevestiging met instructies via de mail.

2. RETOURZENDING

KLANTGEGEVENS

E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.