Keukenhulpjes

Over Tupperware kopen

Tupperware kopen bestaat al sinds 2016 en staat sinds dien op De Bazaar in Beverwijk. Naast onze winkel hebben wij jarenlang workshops gegeven aan onze gastvrouwen en gastheren. Het leuke van Tupperware is dat er altijd weer nieuwe ontwikkelingen zijn waar je elke keer blij van wordt. Doordat Tupperware mooi en degelijk is hebben mensen jarenlang plezier van hun gekochte producten.

Sinds Tupperware Nederland is gestopt is het geven van workshop teruggenomen. Wij hebben daarom ook deze webshop gemaakt zodat mensen die Tupperware kennen ook zonder een workshop Tupperware kunnen kopen.

Tupperware heeft een hele grote collectie. Niet alle Tupperware staat op onze webshop. Wij proberen elke week nieuwe producten op onze webshop te zetten. Bij nieuw kun je zien wat er als laatst is toegevoegd aan onze webshop.

 

Tupperware Winkel

Tupperware winkel op De Bazaar in Beverwijk. Tupperware kopen bestaat al sinds 2016 en staat sinds dien op De Bazaar in Beverwijk. De reden dat wij als consulente hier zijn gaan staan is om meer publiek te kunnen bereiken. Veel mensen kennen Tupperware natuurlijk al van de workshops aan huis, maar er zijn ook hoop mensen die nog nooit van Tupperware hebben gehoord en kunnen op deze manier kennis maken met het geweldig product.

In onze winkel hebben wij een groot assortiment van Tupperware. Je vindt hier nieuwe maar ook wat oudere Tupperware producten. Wil je advies of meer weten over een product dan kun je altijd naar onze winkel komen. Wij helpen je graag met alle instructies en uitleg.

Tupperware Winkel openingstijden

Onze Tupperware winkel op De Bazaar is elke zaterdag en zondag geopend 10:00-18:00 uur. Wij zitten in Hal 5, winkel 5035. Of bekijk onze winkel op de plattegrond van De Bazaar.

Tupperware tips en onderhoudsavies

Om Tupperware producten te kunnen aanbieden moet je Tupperware consulente zijn. Je kunt namelijk niet de producten aanschaffen en verkopen, zonder enige kennis. En vergeet niet dat Tupperware constant in ontwikkeling is. Om deze ontwikkeling bij te houden moet je kennis en hebben en deze continue bijhouden.

Op deze website kun je ook alle tips en onderhoudsadvies vinden.

Verder zijn wij ook bezig om recepten op deze pagina te zetten zodat iedereen de juiste manier hun producten optimaal kunnen gebruiken. Je zult zien dat je de producten heel goed en efficiënt kunt gebruiken.