Keukenhulpjes

Over Tupperware kopen

Tupperware kopen bestaat al sinds 2016 en staat sinds dien op De Bazaar in Beverwijk. De reden hiervan is om meer publiek te kunnen bereiken. Veel mensen kennen Tupperware natuurlijk al van de workshops aan huis, maar er zijn ook hoop mensen die nog nooit van Tupperware hebben gehoord en kunnen op deze manier kennis maken met het geweldig product.

 

Zeenat’s Bijouterie en Tupperware kopen is 1 bedrijf. Naast Tupperware verkopen wij ook handgemaakte sieraden.

U kunt uiteraard ook naar De Bazaar komen om de collectie van Zeenat's Bijouterie te bekijken. Elke zaterdag en zondag staan wij op De Bazaar in Beverwijk van 10:00-18:00 uur in Hal 5, winkel 5035.

Tupperware Consulente

Om Tupperware producten te kunnen aanbieden moet je Tupperware consulente zijn. Je kunt namelijk niet de producten aanschaffen en verkopen, zonder enige kennis. En vergeet niet dat Tupperware constant in ontwikkeling is. Om deze ontwikkeling bij te houden moet je kennis en hebben en deze continue bijhouden.

Op deze website kunt u ook alle tips en onderhoudsadvies vinden.

Verder zijn wij ook bezig om recepten op deze pagina te zetten zodat u uw producten op de juiste manier kunt gebruiken. U zult zien dat u de producten heel goed en efficiënt kunt gebruiken.

Oud Tupperware Consulente

Wij werken regelmatig met collega's die door omstandigheden zijn gestopt als Tupperware consulente. Wij helpen deze collega's graag met hun voorraad. Dus bent u een oud Tupperware consulente dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Of kom gerust naar De Bazaar om advies te vragen, wij helpen je graag.

Je kunt ook een berichtje achterlaten via onze contactformulier, wij nemen dan contact met je op om alles te bespreken.