Contact

Contact informatie en openingstijden van Tupperware kopen. Wilt u graag in onze winkel langskomen, dan kan dat uiteraard ook. Wij hebben een winkel in Beverwijk op De Bazaar. De winkel is enkel alleen op zaterdag en zondag geopend. De winkels op De Bazaar zitten in Hallen of op de Boulevard. Onze winkel is gevestigd in Hal 5 dichtbij de ingang van Parkeerplaats P4. Het makkelijkste om naar onze winkel te komen is om uw auto op P4 te parkeren. Zodra u via de ingang van Hal 5 binnenloopt, loopt u rechtdoor en de 6e winkel aan uw rechterzijde is onze winkel gevestigd.

Heeft u een vraag dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons bellen of een WhatsApp sturen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U mag ons ook een email sturen als u dat handiger vindt. Wij zullen proberen om zo snel mogelijk uw email te beantwoorden.

Tupperware Iso Coffee Mug

Tupperware winkel
Montageweg 35
1948 PH  Beverwijk

De Bazaar - Beverwijk
HAL 5 - winkel 5035 - Ingang P4

Winkel op De Bazaar is tijdelijk gesloten!

Openingstijden:

Zaterdag en Zondag 10:00-18:00 uur

Webshop: 24 uur per dag en 7 dagen in de week

Tupperware kopen
Laan van Wateringse Veld 602
2548 CM  Den Haag

E. info@tupperwarekopen.nl
T. 06-82011030

Kvk nr: 82654204

BTW nr: NL86 255 4019 B01

Tupperware bestellen of ophalen:

Maandag t/m vrijdag (alleen op afspraak)

Webshop: 24 uur per dag en 7 dagen in de week

 

Review plaatsen:

Bent u blij met uw aankoop en wilt u, uw ervaring met andere delen? Plaats dan hier een review.

Contactformulier

Heeft u een vraag dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons bellen of een WhatsApp sturen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard is het ook mogelijk een onderstaand formulier in te vullen met uw vraag. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.