Bestellen en verzenden

Tupperware bestellen via onze webshop doen of in onze winkel in Beverwijk op De Bazaar, het kan allebei. Woon je dichtbij Beverwijk en is dat handiger voor jou, dan kun je elke zaterdag en zondag langskomen om je bestelling te plaatsen.

 

Online bestellen en afrekenen

Indien je online je bestelling plaatst, ontvangt je je bestelling meestal binnen 10 werkdagen. Dit is afhankelijk of het product op voorraad is.

Het kan zijn dat het product speciaal uit België of Duitsland moet komen, dan kan het iets langer dan 10 werkdagen duren. Mocht dit het geval zijn, dan nemen wij altijd contact met je op.

Bestellen en ophalen

  • Je kunt je bestelling online plaatsen en vervolgens in de winkel op De Bazaar ophalen.
  • Je betaald voor het ophalen van je bestelling in de winkel geen verzendkosten.
  • Bestelling kun je ophalen op zaterdag en zondag van 10:00-18:00 uur op De Bazaar in Beverwijk. Tupperware kopen / Zeenat’s Bijouterie is gevestigd in Hal 5 winkelnr. 5035.
Bestellen

Betalen

Je kunt bij Tupperware kopen veilig en makkelijk betalen. Nadat je je bestelling hebt geplaatst op onze webshop kunt je veilig afrekenen met iDEAL of PayPal. Voor nu is het helaas nog niet mogelijk om met je creditcard te betalen (American Express, Mastercard en Visa). Mocht dit in de toekomst veranderen dan kun je die optie bij het afrekenen kiezen.

De betaling via onze website is altijd veilig en gebeurt altijd via een SSL-beveiligde server die jouw gegevens versleuteld verstuurt.

Verzendkosten

De verzendkosten bedraagt voor alle pakketten en brievenbuspakketten standaard €7,95 in Nederland en is incl. verpakkingsmateriaal en incl. 21% btw.

De verzendkosten voor België bedraagt €11,95 per pakket (brievenbus of pakketverzending).

Al onze pakketten worden via PostNL verstuurd met een Track en Trace code. Zodra je bestelling wordt verwerkt en het pakket wordt afgeleverd, krijg je via de mail een Track en Trace code waarmee je jouw pakketje kunt volgen.

Gratis verzending

Bij een bestelling vanaf van €125 (NL) en €150 (België) of meer hoef verzenden wij uw pakket gratis en hoef je geen verzendkosten te betalen. Het pakketje wordt gratis naar je verzonden. De verzendkosten nemen wij voor ons rekening.

Bestel je via onze webshop en heb je het bedrag van €125 gehaald, dan wordt de verzendkosten automatisch op €0 gezet. Je hoeft hier helemaal niks voor te doen.